Caroline Rogerstam

Jag heter Caroline , men alla känner mig som Carro.
I år har jag blivit invald i ACC's styrelse Det blir första året för mig och det ska bli väldig roligt . Jag är ingen uppf med jag är en tjej som har ett stort brinnande intresse för våran ras . Har haft amris till & från sedan slutet på 80 talet . Mitt stora intresse var då och fortfarande är stamtavlor. Sen hade jag ett uppehåll med hundar då jag skaffade familj , gifte mig och fick två barn . Och barnen blev stora , och intresset kom tillbaka då jag fick chansen att få överta MultiCh INTCh Birkely's Bittersweet Dance .Mitt utställningsintresse började för ca10 år sen . Men då var jag mest med som groomer. Men nu har jag varit aktiv själv i ringarna dom senaste 7 åren .Och jag tycker det är väldigt kul att visa hund. Ofta får jag även förtroendet att visa andras hundar. Jag har två egna parti hemma, En hane & tik. Multi CH Freixenet's Walker Bay ”Milton” Blev bästa Parti hane på ACC Nationalen 2014 och bästa parti hane 2015.

Min tik CH Zilk's Heart In Fire ”Agnes” , BIR vinnare Men som varit nedklippt i några år nu & ska snart få komma ut i ringarna igen .

   
Hej.
Jessica Nilsson 39 år från Karlskoga.
Jag bor i ett stort hus med mina 4 barn och alla våra hundar.
Jag har haft hundar sen 1995 . Fast jag är uppvuxen med hundar, kaniner, fiskar , fåglar m.m
Mina första amrisar skaffade jag när jag var 18 år. Sen under åren har jag haft massa olika raser , allt från bevakning schäfer, tibbar m.m
Förnärvarande har jag raserna amrisar, tibbar, chihuahuor och engelsk cocker spaniel. Jag tävlar med alla utom engelska cocker spaniel hanen. Jag försöker att tävla så mycket jag kan och jag älskar att vara ute med hundarna , både i ringen och ute i naturen.
Hos mig är de aldrig lugnt utan de rör sig nästan dygnet runt.
Ja de var lite om mig och mitt liv med barn och hundarna.